Bahan-bahannya:-
1 keping mee sanggul
5 sudu minyak masak
3 siong bawang putih - dicincang halus
150 gram ayam – isi dan bahagian tulang-tulang
1 cawan stok ayam – air rebusan ayam
1 ½ sudu kicap cair
1 sudu kecil kicap pekat
1 kiub pati ayam
3 ekor udang segar
1 batang sawi - dihiris pendek
5 sudu minyak masak
3 siong bawang putih - dicincang halus
150 gram ayam – isi dan bahagian tulang-tulang
1 cawan stok ayam – air rebusan ayam
1 ½ sudu kicap cair
1 sudu kecil kicap pekat
1 kiub pati ayam
3 ekor udang segar
1 batang sawi - dihiris pendek
3 keping cendawan hitam
1 ½ sudu tepung jagung dibacuh dengan 3 sudu air
1 sudu kecil sos tiram
1 ½ sudu tepung jagung dibacuh dengan 3 sudu air
1 sudu kecil sos tiram
1 sudu taucu
1 biji lada merah – dihiris serong untuk hiasan
Serbuk perasa
Cara-cara membuatnya:-